Partners

Geluk vermenigvuldigd zich als je het deelt!
Daarom werken we graag samen met een aantal partners. Ontdek ze hier trap voor trap.

Wil jij ook onze partner worden?
Wil jij met ons samenwerken ?
Wil jij ons doel mee ondersteunen?

Contacteer ons!
Alle contactgegevens vind je op deze website onder ‘Contact’

Dirty Boar Gravel Rides

In de Hoge Venen vind je de natuurlijke habitat van de Dirty Boar Pack. Deze pack laat zich graag met de sappige glimlach van 3 vettige Swa’s door de Venen dwalen.
In 2020 schonken deze sympathieke zwijnen een royaal bedrag aan Trappen Tegen Grenzen. In 2021 zullen ze het TTG-team de geheimen van hun Hoge Venen onthullen.
Wil je ze zelf ontdekken ? Ga dan hier maar eens snuffelen.

Cyclista – Bike & Health

In Werchter recht over de weide van het wereldwijd gekende festival, vind je de winkel van twee hartelijke mensen gepassioneerd door alles wat met fietsen te maken heeft. Cyclista, uitgebaat door Nancy en Johan. Zij bieden je ondersteuning met passie voor fietsen en gezondheid en dat binnen een degelijke professionele omkadering. Je kan bij hen terecht voor workshops, alle toebehoren op en rond de fiets en een toffe babbel.
Een mooier nieuwjaarsgeschenk kon het TTG team in 2022 niet krijgen dan een kennismaking met deze mensen. Zij zullen er mee voor zorgen dat er weer vier extra stevige schouders onder onze vereniging worden gezet. Neem zeker eens een kijkje op hun website of nog beter …ga eens langs in hun winkel.

UilenSpiegel vzw

Is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, actief in Vlaanderen en Brussel. Zij biedt ontmoetingskansen voor lotgenoten, geeft informatie, doet aan sensibilisering en belangenbehartiging, bevordert participatie en stimuleert ervaringsdeskundigheid en herstel.
Het zaadje voor Trappen Tegen Grenzen werd gepland binnen UilenSpiegel.
Wens je lid te worden ? Kijk dan hier.

The Vandal

Kleding gemaakt met liefde voor de koers. Fair wear. Retro & Urban Cycling Gear. En de sympathieke producent van het allergeliefde Trappen Tegen Grenzen T-shirt. Dat u nog steeds kan bestellen.

unik_id

Projecten en kunstwerken met identiteit.
Sven en Christelle bedenken en voeren conceptuele ontwerpen, projecten en kunstwerken uit. Dit zowel voor particulieren als bedrijven. Zij zijn een trouwe creatieve partner in vele Te Gek!? campagnes.
De identiteit van Trappen Tegen Grenzen werd opgepikt en mocht groeien met de voedende steun van unik_id
Ga zeker eens grasduinen tussen hun creaties!

Het Wachthuis

In Haacht vind je, Het Wachthuis. Het is een plaats voor psychodiverse mensen die wachten…
Een inloopplek en ontmoetingsplaats voor ‘wachters’.
Wachters zijn mensen die wachten…
Wachten op psychische hulpverlening…
Wachten op gezelschap…
Wachten op iemand om hun verhaal eens met de delen…
Wachten op een plekje om tot rust te kunnen komen…
Wachten op een een plek om zichzelf te kunnen zijn!
Iedereen psycho-divers is er welkom van Haacht, maar ook van ver daarbuiten.
Het TTG-fietsteam zal dit jaar mee fietsen voor Het Wachthuis. We slaan de handen en voeten in elkaar. Want als kleine initiatieven elkaar steunen, gebeuren vaak grootsere dingen.
Ontdek hier zelf verder Het Wachthuis.

Te Gek !?

Tracht geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen. Te Gek!? zet hiervoor al jaren grootschalige campagnes op om de beeldvorming rond geestelijke gezondheid in Vlaanderen juister af te stellen. Guy Swinnen en Selah Sue zijn peter en meter van Te Gek!?.
Zij gaven Trappen Tegen Grenzen mee dat dankbare duwtje in de rug.
Te Gek !? maakt van het hoofd een zaak.

Ginseng Coffee Deluxe

In Rotselaar vind je, Jan Schrijvers. De sympathieke man achter Ginseng Coffee Deluxe. Met zijn producten Ginsengkoffie en Gemberthee probeert hij ook zijn steentje bij te dragen aan een goede gezondheid voor ons allen. De ideale drank voor een dagelijks gezondheidsritueel en rustmoment, aldus enkele gebruikers. Je vindt deze producten in de betere natuurwinkels en bij heel wat Prik&Tik zaken.
Dankzij een gulle sponsoring van Jan en Ginseng Deluxe heeft ons TTG team zijn eigen wielertenue. Benieuwd naar dit warme kopje gezondheid? Ga dan zeker de website eens verkennen.

Samen in Cadans voor meer Balans
#TTG

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: