Collabs

UilenSpiegel vzw

Is een vereniging voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, actief in Vlaanderen en Brussel. Zij biedt ontmoetingskansen voor lotgenoten, geeft informatie, doet aan sensibilisering en belangenbehartiging, bevordert participatie en stimuleert ervaringsdeskundigheid en herstel.
Het zaadje voor Trappen Tegen Grenzen werd gepland binnen UilenSpiegel.
Wens je lid te worden ? Kijk dan hier.

The Vandal

Kleding gemaakt met liefde voor de koers. Fair wear. Retro & Urban Cycling Gear. En de sympathieke producent van het allergeliefde Trappen Tegen Grenzen T-shirt. Dat u nog steeds kan bestellen.

En route ASBL

L’association « En Route » est gérée au quotidien par des pairs-aidants en santé mentale, addiction et précarité. Elle entend sensibiliser, par ses nombreuses activités, au concept de pair-aidance. Ses membres se positionnent pour un statut clair du métier, auquel ils travaillent.
L’un de nos coéquipiers est membre, Rachel Hubert. Nous aimons faire passer le message, car nous partageons les mêmes valeurs.
N’hésitez pas à consulter leur site web, également en néerlandais.

Der Lokomotiv Cycling adventures?

Bart De Keyser, a.k.a Bart Der Lokomotiv, wil mensen inspireren om een fietsbeleving te vinden die bij hen past. Om deze reden biedt hij een uitgebreid assortiment aan fietsavonturen aan. Zoals Gravel & Coffee, Classics Story, …
Bart was en is een belangrijke ondersteuning (geweest) in de realisatie van Trappen Tegen Grenzen.
Een ambitieuze partner in de uitwerking van je fietsevenementen, als je het mij vraagt.

Dirty Boar Gravel Rides

In de Hoge Venen vind je de natuurlijke habitat van de Dirty Boar Pack. Deze pack laat zich graag met de sappige glimlach van 3 vettige Swa’s door de Venen dwalen.
In 2020 schonken deze sympathieke zwijnen een royaal bedrag aan Trappen Tegen Grenzen. In 2021 zullen ze het TTG-team de geheimen van hun Hoge Venen onthullen.
Wil je ze zelf ontdekken ? Ga dan hier maar eens snuffelen.

Te Gek !?

Tracht geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen. Te Gek!? zet hiervoor al jaren grootschalige campagnes op om de beeldvorming rond geestelijke gezondheid in Vlaanderen juister af te stellen. Guy Swinnen en Selah Sue zijn peter en meter van Te Gek!?.
Zij gaven Trappen Tegen Grenzen mee dat dankbare duwtje in de rug.
Bekijk zeker hun nieuwe campagne Te Gek!? Roes(t)

unik_id

Projecten en kunstwerken met identiteit.
Sven en Christelle bedenken en voeren conceptuele ontwerpen, projecten en kunstwerken uit. Dit zowel voor particulieren als bedrijven. Zij zijn een trouwe creatieve partner in vele Te Gek!? campagnes.
De identiteit van Trappen Tegen Grenzen werd opgepikt en mocht groeien met de voedende steun van unik_id
Ga zeker eens grasduinen tussen hun creaties!

Fietsersbond Lier

De Fietsersbond gaf TTG in 2020 niet alleen een mooi financieel duwtje in de rug, er werd ook samen getrapt. Stijn Steeman hielp Anneke in september 2020 mee demarreren, en zorgde mee voor een vlotte begeleiding bij haar aankomst in Lier. Voor de fietsersbond is de fiets het meest logische vervoermiddel, dat bijdraagt aan een gezonde en veilige leefomgeving. De link met TTG is dus logisch… ook in 2021 zullen we samen verder werken aan een vlotte en veilige verbinding. Ik hoop in 2021 alvast op een corona-safe Bike Ride door Lier met ons TTG team.

Fietsbar FALCO te Halle – Bikes & Coffee

Doorkruis je met de fiets de Zennevallei, dan vind je net op de rand met het Pajottenland de gemeente Halle. Passeer daar zeker eens bij Falco. Voor een koffiestop of biertje, een opknapbeurt voor je fiets, en misschien pak je nog een nieuwe fietsoutfit mee :-).
Falco zal het TTG-team wat meer uitleg geven over “Eerste hulp bij fietspech” tijdens een tussenstop op één van onze volgende teamtochten.
Ga zeker hun website is verkennen, of beter passeer er eens tijdens één van je volgende tochten richting Pajottenland.

Votre organisation/projet/association ici ?

Vous souhaitez offrir un soutien financier ou pratique ? N’hésitez pas à nous contacter à l’adresse suivante : trappentegengrenzen@gmail.com

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: